Telefon: +35521323098

Adresa: Sheshi "Azem Hajdari", Bajram Curri

Menu
Dhoma me nga tre krevatë
Dhoma me nga tre krevatë

Dhoma me nga tre krevatë

Dhoma  e perbere nga tre krevatë tek, me tavoline, dollap, televizor, tualet, dush dhe kondicioner.