Telefon: +35521323098

Adresa: Sheshi "Azem Hajdari", Bajram Curri

Menu
Dhoma me krevat dopjo per cifte
Dhoma me krevat dopjo per cifte

Dhoma me krevat dopjo per cifte

Dhoma cift eshte e perbere nga nje kervat dopio me tavoline, dollap, televizor, tualet, dush dhe kondicioner.