Telefon: +35521323098

Adresa: Sheshi "Azem Hajdari", Bajram Curri

Menu
Dhoma dyshe
Image caption

Dhoma dyshe

Dhoma dyshe eshte e perbere nga 2 krevate tek, me tavoline, dollap, televizor, tualet, dush dhe kondicioner.