Telefon: +35521323098

Adresa: Sheshi "Azem Hajdari", Bajram Curri

Menu

Hotel Vllaznimi është i përshtatshëm për turizëm si dhe për aktivitete të tjera.
Hoteli ka 19 dhoma hoteleri të kompletuara dhe një salle që mund të përdoret për mbledhje, trajnime apo aktivitete të tjera.

Dhoma me krevat dopjo per cifte

Dhoma cift eshte e perbere nga nje kervat dopio me tavoline, dollap, televizor, tualet, dush dhe kondicioner.

Lexo më shumë

Dhoma me nga tre krevatë

Dhoma  e perbere nga tre krevatë tek, me tavoline, dollap, televizor, tualet, dush dhe kondicioner.

Lexo më shumë

Dhoma familjare

Dhoma familjare eshte e perbere nga nje kervat dopio dhe 2 krevate tek, me tavoline, dollap, televizor, tualet, dush dhe kondicioner.

Lexo më shumë