Telefon: +35521323098

Adresa: Sheshi "Azem Hajdari", Bajram Curri

Menu

Hoteli ka 19 dhoma hoteleri të kompletuara, me kondicioner dhe WiFi

Dhoma dyshe

Dhoma dyshe eshte e perbere nga 2 krevate tek, me tavoline, dollap, televizor, tualet, dush dhe kondicioner.

Lexo më shumë

Dhoma me krevat dopjo per cifte

Dhoma cift eshte e perbere nga nje kervat dopio me tavoline, dollap, televizor, tualet, dush dhe kondicioner.

Lexo më shumë

Dhoma me nga tre krevatë

Dhoma  e perbere nga tre krevatë tek, me tavoline, dollap, televizor, tualet, dush dhe kondicioner.

Lexo më shumë

Dhoma familjare

Dhoma familjare eshte e perbere nga nje kervat dopio dhe 2 krevate tek, me tavoline, dollap, televizor, tualet, dush dhe kondicioner.

Lexo më shumë